Menu
Monta

Uutiset

Näyttelijä / taiteilija Irina Björklund, on tyytyväinen Finn-Col tuotteisiin 


           UUTUUSTUOTE YÖTÖNYÖ!

  
UUTUUSTUOTE !

Terveyteen liittyvät tutkitut tosiasiat!!!!!!!!!!  Muutamien vuosien aikana tutkijat ja lääkärit ovat kertoneet kofeiinien ja sokerien hallitsemattomasta käytöstä energiajuomissa, mikä lisää sydän-ja verisuonisairauksien, liikalihavuuden, diabeteksen jne. riskiä. Useat maat jo rajoittavat energiajuomien käyttöä.
YÖTÖNYÖ  on energiajuoma ilman kofeiinia ja ilman lisättyjä sokereita.
Tämä tuote on valmistettu luonnonmehusta ja yrttiuutteesta, joka ei aiheuta liikalihavuutta, korkeaa verenpainetta eikä tuote ole koukuttava. Tuotetta voidaan käyttää terveellisenä vaihtoehtona kofeiinivaikutteisille tuotteille, torjumaan väsymystä ja uneliaisuutta.
YÖTÖNYÖ on sopiva esim. seuraaville ihmisryhmille:
Autoilijat, matkustajat, opiskelijat, yötyöntekijät, toimistotyöntekijät, urheilijat, vaeltajat jne. Sopii kaikille jotka tarvitsevat hyvää keskittymistä ja haluavat välttää väsymystä ja uneliaisuutta. Tuotetta voi käyttää myös vegaanit ja diabeetikot.
Tuotepakkaus sisältää 6kpl 50ml pulloa. Pullo nautitaan kerta-annoksena, ennen tulevaa rasitusta tai esim. ennen vaellukselle tai autoilemaan jne. lähtöä

YÖTÖNYÖ  sisältää seuraavat luonnon aineet: Okarennokkiuute (Tribulus terrestris) ylläpitää kehon ja lihaksen kuntoa ja energian tasoa.

SITRUUNAKÖYNNÖSUUTE (Schizandra chinensis) adoptogeeni ja stimulantti joka lisää henkistä ja fyysistä suorituskykyä. 

RUUSUNJUURIUUTE   (Rhodiola rosea) Auttaa kehoa sopeutumaan emotionaaliseen stressiin ja fyysiseen rasitukseen.

L - muotoinen C vitamiini joka on tyrnimarjaa.  Sitruunahappo.

Makuna omena.Finn-col colostrumin maahantuojana lue tästä

Lue ylläolevasta linkistä Finn-Col onTerniCOL Colostrum tuotteiden maahantuojana ja jakelijana,omien kehittämien tuotteiden lisäksi.

Yhteistyökumppanit: Yhteistyökumppanit löydät jälleenmyyjät osiosta, osiossa ei ole hoitolaitoksia eikä lääkäriasemia, koska he pääasiassa käyttävät tuotteitamme hoidoissa.